FAQ (Frequently Ask Questions)


Hvorfor kan man ikke tabe i Stangtennis Pro

Ikke alt i livet er en konkurrence....

Stangtennis Pro er designet med udgangspunkt i win-win princippet og er derfor uden spiral eller anden vinder-taber anordning.

Spillet er i sig selv motiverende, og der sættes fokus på fornøjelsen i at lave noget sammen og ramme bolden hårdt. Spillet giver derved mulighed for at spillere på forskellige niveaur motiveres til at spille sammen, da der fokuseres på spillet og ikke nødvendigvis på at tabe/vinde. Jeg kan anbefale, at man en gang imellem skiftes til at slå til bolden, så man har god tid til at planlægge et kraftigt og præcist slag - det føles bare skønt, når bolden rammes i ketcherens sweet-spot for fuld hammer.

Når konkurrenceelementet ikke er tilstede, kan flere spillere spille på samme tid - i tennisklubber ses dagligt op til 6 spillere i gang på samme tid, da spillerne hygger, snakker og slår når bolden er i nærheden af dem. Det er dog muligt at konkurrere - man kan fx spille til 10 hvor man får 1 point hver gang man rammer bolden 2 gange uden den anden rammer bolden imellem. Når man får et point, siger man det antal point man er nået til fortløbende - speedball regler kan anvendes - se evt. nedenfor.


Laver jeg en tæller?

Jeg ønsker at fremstille en tæller med lav friktion (elektronisk eller mekanisk) - altså ikke IKKE en spiral, men som et ad-on, således at der kan vælges imellem at konkurrere eller ikke-konkurrere.  Da udviklingen af en elektronisk tæller er særdeles bekostningsfuld (150.000-200.000 kr.) hænger indtægt og udgift ikke hænger sammen pt.

Hvis du kender en som synes, at det kunne være sjovt at fremstille en tæller elektronisk eller mekanisk, så giv mig endelig besked.

Skulle tælleren blive aktualiseret, er målet, at tælleren skal kunne monteres på de eksisterende Stangtennis Pro (som et ad-on), så også tidligere købere af Stangtennis Pro har mulighed for tilkøb af tæller.


Tab og vind med Speedball regler 

Er du et udpræget konkurrencemenneske og kan kun finde tilfredsstillelse ved at banke dine venner og familie?

Så er der alligevel en mulighed for at vinde/tabe i Stangtennis vha. reglerne fra speedball (aka Speedtennis el. Speed Stangtennis):

Der spilles bedst af tre sæt. Hvert sæt spilles til 10 point.

Den yngste spiller starter med at serve. Serveret herefter tilkommer taberen af det netop afsluttede point. Serveren bestemmer, om der skal serves forhånd eller baghånd.

Serven skal serves vandret (plus-minus 10 grader). Efter serven passerer bolden servemodtageren og serveren uden at spillerne må slå til bolden. Anden gang bolden kommer til servemodtageren, skal denne returnere bolden (slå til bolden så den går modsatte vej)

Efterfølgende kan bolden returneres enten umiddelbart eller efter én passage.

Der opnås point til spiller A, hvis spiller B ikke formår at returnere bolden efter højest to omgange, hvis snor eller bold rammer stangen, hvis ketcheren tabes eller hvis bold eller snor til bold berøres med andet end ketcheren (fx hånd, håndled, arm el.).

Stillingen siges højt efter hvert point, så begge spillere er klar over stillingen.

Spillerne skal stå indenfor hver af deres to (evt. afgrænsede) banehalvdele.

Se evt. mere om speedball her.


Fragt

Fragt sker via pakke.dk og tager typisk 1-3 hverdage.

Pris for fragt af et eller flere Stangtennis Pro eller Stangtennis Pro Move med tilbehør er som udgangspunkt 100 kr.

Fragtudgiften kan dog være større til øer og udkantsdanmark, hvorfor ekstra udgift til fragt oplyses før endelig ordregodkendelse.

Bolde og andre mindre ting (uden køb af stangtennis) sendes via GLS, DAO eller Postnord - fragtudgift 50 kr.

Når ordren er godkendt og fragten er bestilt modtager du et link til fragtleverandøren.


Stangtennis Pro fragtes med Postnord

Jeg anvender Postnord til fragt af spil. Jeg bruger ikke Postnord til at sælge tilbehør uden spil - der bruger jeg DAO eller GLS.

Udgangspunktet er, at spil sendes til en pakkeshop nær dig.

Hvis der er bestilt spil og tilbehør pakkes dette i to pakker. Selvom jeg sender begge pakker samme dag, sker det en gang imellem at den ene pakke (typisk tilbehøret) først ankommer dagen efter den angivne dato pga. Postnords pakkesorteringsprocedure.


Shipping only in Denmark

It os too expensive and difficult to ship to other contries, so I only ship in Denmark.


Betaling

Kontant ved afhentning, mobilepay 28603, elektronisk regning til fx offentlige institutioner eller

Bankoverførsel til regnr. 9211 kontonr.  4585953941.

Når man betaler via mobilepay siger app'en at "nummeret ikke findes i telefonbogen"

- tast blot "enter", så finder den nummeret af sig selv.


Går det i stykker?

I årene 2014-2023 har jeg solgt over 1000 Stangtennis Pro, som holder år efter år efter år.

Spil og tennisbolden i net i snor er lavet til at få tæsk med tennisketchere, så bare slå dig løs - det holder!

Stangtennis Pro står i private hjem, institutioner, offentlige legepladser, tennisklubber - ja rigtig mange steder, hvor spillere i alle aldersgrupper spiller på livet løs. DET HOLDER!


Sikkerhedsafstand

Den optimale plads fra Stangtennis Pro stangen er en radius på 4 meter (snoren til bolden er ca. 150 cm og arm+ketcherlængde er ca. 250 cm), så er der plads til at svinge ketcheren hele vejen igennem.


Kan man være for lille til at spille Stangtennis Pro?

Stangtennis Pro er for børn og voksne i alle aldre.

Børn har en fantastisk evne til at se ud over de gængse rammer, hvorfor selv de mindste børn kan bruge Stangtennis Pro - måske bare på deres egen måde, indtil de er klar til at svinge ketcheren og spille det traditionelle spil. Mange af de helt små hygger sig med at kaste bolden og gribe den efter en eller flere omgange - enten tennisbolden i snor eller Kampsport Pro. Når deres øje-bold-koordination forbedres efterhånden bliver de inspireret af de større børn og voksne og finder det naturligt at slå til bolden med en ketcher. Det er derfor en god ide at give de mindste tid med spillet enten alene eller sammen med en andet roligt barn uden ketcher, så de bliver trygge og vant til spillet før der spilles voldsomt. Stangtennis Pro er sjovt for for ALLE aldre.


Hvordan bestiller jeg?

Skriv en mail (stangtennispro@gmail.com), udfyld kontaktformularen (se under Kontakt) eller ring til mig (23375827).

Jeg sender dig en ordrebekræftelse med info om produkter, priser, levering og betaling.


Hvorfor kan man ikke købe tilbehør uden at have købt et spil?

Det er tidskrævende at sende små ordrer og da min forretning er en fritidsinteresse, prioriterer jeg således.


Reklamation og fortrydelse?

Jeg følger naturligvis købelovens bestemmelser vedr. reklamationsret og fortrydelse af køb.

Køber bestiller og betaler selv fragt ved fortrydelse - jeg kan anbefale at bestille fragt ved www.pakke.dk