FAQ (Frequently Ask Questions)


Hvorfor kan man ikke tabe i Stangtennis Pro

Ikke alt i livet er en konkurrence....

Stangtennis Pro er designet med udgangspunkt i win-win princippet og er derfor uden spiral eller anden vinder-taber anordning.

Spillet er i sig selv motiverende, og der sættes fokus på fornøjelsen i at lave noget sammen og ramme bolden hårdt. Spillet giver derved mulighed for at spillere på forskellige niveaur motiveres til at spille sammen, da der fokuseres på spillet og ikke nødvendigvis på at tabe/vinde. Jeg kan anbefale, at man en gang imellem skiftes til at slå til bolden, så man har god tid til at planlægge et kraftigt og præcist slag - det føles bare skønt, når bolden rammes i ketcherens sweet-spot for fuld hammer.

Når konkurrenceelementet ikke er tilstede, kan flere spillere spille på samme tid - i tennisklubber ses dagligt op til 6 spillere i gang på samme tid, da spillerne hygger, snakker og slår når bolden er i nærheden af dem. Det er dog muligt at konkurrere - man kan fx spille til 10 hvor man får 1 point hver gang man rammer bolden 2 gange uden den anden rammer bolden imellem. Når man får et point, siger man det antal point man er nået til fortløbende.

Jeg ønsker at fremstille en gnidningsfri tæller med app til Stangtennis Pro, således at der kan vælges imellem at konkurrere eller ikke-konkurrere. Ukendt tidshorisont, da udviklingen af tælleren er så bekomstningsfuld, at indtægt og udgift ikke hænger sammen.

Skulle tælleren blive aktualiseret, er målet, at tælleren skal kunne monteres på de eksisterende Stangtennis Pro, så alle købere af Stangtennis Pro har mulighed for tilkøb af tæller.


Corona-situationen

Der er intet ændret i Stangtennis Pro's procedure mht. covid-19 situationen. Leveringstid er stadig 2-3 hverdage efter ordren er bekræftet. Der er mulighed for både at få ordren leveret til egen adresse eller pakkeshop - sig hvis du har et specifikt ønske.


Fragt

Fragt sker via pakke.dk og tager typisk 1-3 hverdage.

Pris for fragt af et eller flere Stangtennis Pro eller Stangtennis Pro Move med tilbehør er som udgangspunkt 150 kr.

Fragtudgiften kan dog være større til udkantsdanmark (fx Langeland, vest for Varde ol.), øer samt udlandet - send din ordre samt leveringsadresse og få en pris.

Bolde og andre mindre ting (uden køb af stangtennis) sendes via GLS, DAO eller Postnord - fragtudgift 40 kr.

Når ordren er godkendt og fragten er bestilt modtager du et link til fragtleverandøren.


Stangtennis Pro fragtes til adresse med UPS

Ønsker du at UPS skal stille din ordre et sted, hvis du ikke er hjemme, skal du sætte en seddel på din hoveddør - UPS godtager ikke information fra mig om dette, hvorfor en seddel på døren til chaufføren er nødvendig. Ønsker du ikke at sætte en seddel på din hoveddør - kan du istedet oprette en UPS MY Choice profil ved UPS - her kan du registrere hvor du ønsker at UPS generelt skal sætte pakker til dig.  Leveringstid sker mellem kl. 9-17, hvilket jeg desværre ikke kan ændre eller specificere. Ønsker du at påvirke leveringsdag eller tid kan dette gøres via UPS MY Choice. Hvis UPS kører forgæves, efterlader de en seddel. Har du bestilt ketchere, Kampsport Pro eller Fodboldtræner Pro, kan disse typisk hentes i en pakkeshop, men Stangtennis Pro kan ikke lægges i pakkeshop pga. længden. Hvis der er bestilt spil og tilbehør pakkes dette i to pakker - selvom jeg sender begge samme dag, sker det en gang imellem at den ene pakke (typisk tilbehøret) først ankommer dagen efter den angivne dato pga. UPS' pakkesorteringsprocedure.

Det er desværre kun UPS, som kan levere pakker over 2 meter til en acceptabel pris.


Stangtennis Pro MOVE fragtes til pakkeshop med GLS

Stangtennis Pro Move fragtes med GLS til en pakkeshop nær din adresse.


Betaling

Kontant ved afhentning, mobilepay 28603, elektronisk regning til fx offentlige institutioner eller

Bankoverførsel til regnr. 9211 kontonr.  4585953941.

Order from other countries use IBAN: DK3692114585953941, SWIFF CODE: SPNODK22


Går det i stykker?

I årene 2014-2020 har jeg solgt over 600 Stangtennis Pro, som holder år efter år efter år.

Spil og tennisbolden i net i snor er lavet til at få tæsk med tennisketchere, så bare slå dig løs - det holder!

Stangtennis Pro står i 13 tennisklubber, hvor spillere i alle aldersgrupper spiller på livet løs.


Sikkerhedsafstand

Den optimale plads fra Stangtennis Pro stangen er en radius på 4 meter (snoren til bolden er ca. 150 cm og arm+ketcherlængde er ca. 250 cm), så er der plads til at svinge ketcheren hele vejen igennem.


Kan man være for lille til at spille Stangtennis Pro?

Stangtennis Pro er for børn og voksne i alle aldre.

Børn har en fantastisk evne til at se ud over de gængse rammer, hvorfor selv de mindste børn kan bruge Stangtennis Pro - måske bare på deres egen måde, indtil de er klar til at svinge ketcheren og spille det traditionelle spil. Mange af de helt små hygger sig med at kaste bolden og gribe den efter en eller flere omgange - enten tennisbolden i snor eller Kampsport Pro. Når deres øje-bold-koordination forbedres efterhånden bliver de inspireret af de større børn og voksne og finder det naturligt at slå til bolden med en ketcher. Det er derfor en god ide at give de mindste tid med spillet enten alene eller sammen med en andet roligt barn uden ketcher, så de bliver trygge og vant til spillet før der spilles voldsomt. Stangtennis Pro er sjovt for for ALLE aldre.


Hvordan bestiller jeg?

Skriv en mail (stangtennispro@gmail.com), udfyld kontaktformularen (se under Kontakt) eller ring til mig (23375827).

Jeg sender dig en ordrebekræftelse med info om produkter, priser, levering og betaling.